Frode og alle de andre rødder

Tager på turne i det danske land!

 

En musical for hele familien
- efter Ole Lund Kirkegaards bog


Glassalen, Tivoli
17. Februar - 6. marts 2005

Instruktion: Jan Hertz
Scenografi: Kristian Vang Rasmussen
Koreografi: Michael Sandwick

Dramatisering: Christian Lange
Sangtekster: Martin Miehe-Renard
Musik: Martin Miehe-Renard & Jan Irhøj
Musikalsk arrangement: Chris Skytte & Ann Falden

Med et energisk ensemble af professionelle danske skuespillere: Jeppe Schrøder, Marie Askehave, Laura Kamis Wrang, Torben Sekov, Birgit Thøt Jensen, Jacob Morild, Hans Henrik Voetmann m.fl.

"Frode og alle de andre rødder" er en skør krimi om lærernemme Frode, som gør alt hvad knallertroden Simme vil, og det er heldigvis for det meste kun af det gode. Frode møder Simme helt tilfældigt en eftermiddag, da de begge keder sig en lille smule. Simme er ellers en hård negl (synes han selv), men alligevel bliver han gode venner med den lidt yngre Frode, som har meget at lære hvad angår måden man f.eks. driller en lærer på og laver fiduser. Sammen får de sat liv i Hjørnehuset, hvor der bor så mange dejlige tossede mennesker.

Som f.eks. den næsten altid sure Hr. Storm, som kurtiseres af de to månesyge damer Irene TV og Frk. Ravn. Hr. Storm bliver nu kureret for sin gnavenhed, da det viser sig at løbehjulstyven, der stjæler både hans ringeklokke, telefon og hans bukser, bare ville forskrække ham, fordi det faktisk er meningsløst, at han er så sur

 

Louise Schouw teater og events

Søgemaskineoptimering Webmaster Webdesign Synlighed

Synlighed gennem søgemaskineoptimering