Codan forsikring = værdiløs ulykkesforsikring

Jeg vil gerne advare alle andre mod at tegne en ulykkesforsikring hos codan!

Grunden til denne side er at både min mor og min lillebror er blevet nægtet erstatning af Codan efter at de har været ude for en ulykke, det viser sig nemlig at Codan kun lytter til sine egne speciallæger og det på trods af at de skriver åbenlyse fejl (eller måske løgne) i deres reporter.

Her er to fuldtræffere:

Min mor som er fysioterapeut brækkede venstre skulder, men ifølge Codans speciallæge var hun i stand til at fortsætte med at arbejde umiddelbart efter ulykken! Dette er bare den første af en lang række fejl.

Min lillebror brækkede rigtigt mange ting da han kørte galt, og det stod desværre hurtigt klart at han aldrig ville komme sig (han kan ikke bære sin 10 måneder gamle pige i mere end 5 minutter). Det tog da heller ikke europæiske rejseforsikring ret længe at tilkende ham erstatning for 12% invaliditet. Codan var dog af en noget anden mening, de beregnede det til at være under 5% og derfor gratis for Codan.
Detaljer i sagen:
Codan Forsikring mod min lillebror
Arbejdsskadestyrelsen dømmer codan forsikring til at betale 200000kr

 

Codan Forsikring dømmes til at betale erstatning på ulykkesforsikring.

Retfærdigheden har sejret codan forsikring har tabt sagen i Arbejdsskadestyrelsen. Arbejdsskadestyrelsen bedømmer min bror til at være 10% invalid det betyder 200000kr fra den ulykkesforsikring som min lillebror har tegnet hos codan!

Er det ikke underligt  at codan fik det til 0kr alle de 3 gange min lillebror har klaget det sidste år?

Til sammenligning har Top Danmark og Europæiske rejseforsikring udbetalt pengene første gang de hørte om sagen og helt uden nogen problemer.

Hvorfor er det gratis for et forsikringsselskab at snyde kunderne?

Der er noget galt når et forsikringsselskab kan nægte en kunde erstatning i mere end et år uden at det koster dem noget. Det ville være rimeligt hvis man sagde at forsikringsselskabet skulle betale hvad der svarer til kreditkort renter (20%) af den samlede erstatning fra den dag de har afvist kravet første gang, det ville måske hjælpe med til at få forsikringsselskaberne til at behandle et krav fra deres kunder grundigere første gang så man ikke pr. automatik bare kan sende en afvisning af kravet og håbe på at den forsikrede ikke er stærk nok til at følge op på sagen.

 

Jeg har ikke haft problemer med andre forsikringsselskaber end Codan så jeg ved ikke om det er den gængse praksis hos de andre.

Hvis du har lignende oplevelser så er du meget velkommen til at skrive til mig på jeppeworld@yahoo.com

Jeppe Schrøder

 


se også: Forsikring ulykkesforsikring forsikringsselskab Klager over Codan forsikring

SYNLIGHED søgemaskineoptimering SEO webmaster webdesign