Arbejdsskadestyrelsen dømmer codan forsikring
til at betale 200000kr

Arbejdsskadestyrelsen giver medhold efter at Codan forsikring har afvist klagen 3 gange.

Det blev til 3 klager og 3 afvisninger af klagen i kommunikationen mellem Codan forsikring og min lillebror, men så lavede jeg denne hjemmeside som mange af jer har bakket op om (tak for det!) og lige pludselig kontaktede Codan forsikring mig for at høre hvad det var for nogle sager det drejede sig om,  de tog lige pludseligt sagen alvorligt og tilbød sågar at betale omkostningerne til arbejdsskadestyrelsen!

Efter at Arbejdsskadestyrelsen har gennemgået sagen har de vurderet at min lillebror er 10% invalid. Codan mente ellers at det var under 5% men det er jo også der grænsen går for at Codan forsikring kunne slippe for at udbetale en eneste krone på den ulykkesforsikring min lillebror har hos dem.

Det betyder for min lillebror at han nu får 200000kr fra codan forsikring i stedet for 0kr og det er jo noget af en forskel.
 

Til sammenligning kan jeg nævne at Top Danmark selv kontaktede min lillebror og gjorde opmærksom på at hans bilforsikring også inkluderede en lille ulykkesforsikring som han ikke selv kendte til, og at de uden beklagelser eller benægtelser udbetalte erstatning på 8% (efter arbejdsskadestyrelsens afgørelse betalte de straks de sidste 2%).

Europæiske rejseforsikring udbetalte fra start 12% på en forsikring min lillebror havde hos dem igennem sin fagforening.

 

Har du en historie med en forsikring der viste dig at være værdiløs?

værdiløs ulykkesforsikring = codan forsikring

 

Codan  forsikrings klager ulykkesforsikring  Forsikring ulykkesforsikring forsikringsselskab